Foto's

Met een gunstig weer, niet te warm voor de machines, deed het evenement zijn naam "Groot Panorama van de Auto's en Motoren Geschiedenis" eer aan. U vindt een brede evocatie ervan in de 1.500 foto's die u in de onderstaande categorieën kunt raadplegen.

U kunt uw voertuig vinden door het invoeren van uw deelnemer nummerplaat (werkt alleen als de plaat zichtbaar aan de voorkant van het voertuig was vastgezet) of door door de foto's te bladeren en op uw keuze te klikken om de afbeelding te vergroten en eventueel het fotobestand te downloaden.

BELANGRIJK: deze foto's zijn strikt voor privégebruik en mogen niet worden verspreid of gepubliceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van circuit.ardennes@gmail.com.

ERKENNINGEN: de organisatoren danken de leden van de Habay Fotoclub die deze foto's hebben gemaakt, in het bijzonder André Willame, Anne Calicis, Alain Dardenne, Fabienne Stoffel, Françoise Ricail, Guy Marchal, Julie Castiaux, Julien Goffette, Luc Gendarme, Patrice Bertrand, Pauline Balfroid, Véronique Vanderplancke en Véronique Mergaux.